Gençler’in zorlu serisi

Güncelleme Tarihi:

Gençler’in zorlu serisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2017 15:33

Kırmızı-siyahlılar, 5 haftalık süreçte kritik maçlarda puan mücadelesine çıkacak.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlılar, 5 haftalık süreçte kritik maçlarda puan mücadelesine çıkacak. Süper Lig’de sezona kötü bir başlangıç yapan Gençlerbirliği’ni zorlu bir fikstür bekliyor. Teknik Direktör Ümit Özat ile yolların ayrılmasının ardından takımı Mesut Bakkal’a emanet eden ligin son sırasındaki Başkent ekibi, yükselişe geçebilmek için mücadele edecek.
Ligin 4. haftasında, 10 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak kırmızı-siyahlılar, sonrasında da zorlu maçlara çıkacak.

5. hafta yine deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Gençlerbirliği, 6. haftada sahasında, şampiyonluk yarışı veren takımlardan Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Ligin 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanına gidecek Ankara temsilcisi, 8. haftada ise bir diğer şampiyonluk adayı Beşiktaş ile Ankara 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği, 3 hafta sonunda elde ettiği bir puan ve averajla ligin son sırasında bulunuyor.

Haberin Devamı

TRANSFERDE GÜNDEM HAREKETLİ

Kırmızı-siyahlılar, bir yandan da kadroyu transferlerle güçlendirme uğraşında. Başkent ekibinin yönetimi, teknik direktör Bakkal’ın raporu doğrultusunda çalışmalara hız verdi. Günmede yeni gelen isimler, daha önce Osmanlıspor forması giyen forvet Pirere Webo ile Kayserispor’da 2 sezon önce görev yapan orta saha oyuncusu Diego Bisesvar.

Gençler’in zorlu serisi

BAKKAL’A DESTEK TURU

Gençlerbirliği üç günlük iznin ardından çalışmalarına Beştepe Tesisleri’nde başladı. Bir saat kırk beş dakika süren antrenmanda Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncularına dar alan ve tam sahada taktik çalışması yaptırdı.
Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Vedat Muriqi, Tokelo Rantie ve Siarhei Palitsevich’in yanı sıra tedavisine devam edilen Aleksandar Scekic katılmadı.
Antrenman sonrasında Gençlerbirliği taraftarları, Teknik Direktör Mesut Bakkal’a çiçek vererek başarılar diledi. Daha sonra da Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve ekibi, Bakkal ile bir süre sohbet edip, yeni görevinde başarılar diledi. Heyet, beraberinde getirdiği baklavayı futbolculara ikram etti.

BAKMADAN GEÇME!