Gençler’de kongre günü

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de kongre günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2019 14:56

Murat Cavcav, tek başına aday olarak gireceği kongre için yönetime alacağı arkadaşlarının büyük bölümünü belirledi. Listede tanıdıkların yanı sıra sürpriz isimler de var.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde kongre günü. Kırmızı-siyahlılar başkan ve yeni yönetimini, bugün toplanacak genel kurulda belirleyecek. MEB Şura Salonu’ndaki kongre saat 10.00’da başlayacak. Bugünkü kongre; geride kalan yıl Mayıs ayında toplanması gerekirken, bu seneye kaldığı için, olağan mı olağanüstü mü belirsizliği ile kulüp üyelik aidatı yatırılması konusundaki tartışmaların odağında gerçekleşecek. Muhalif cephede bir aday çıkarma ve onun etrafında toplanma gibi bir çalışma yürütülmediği için mevut başkan Murat Cavcav, tek liste ile seçime girecek. Cavcav’ın önceki listesinde yer alan isimlerden, Teknik İşlerden Sorumlu Asbaşkan ve İcra Kurulu Üyesi Sertaç Muratal, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Murat Yıldız ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu yedek listesine giren Şahin Kartal, görevden ayrılmıştı.

ARICA DİVAN KURULU BAŞKANI

Murat Cavcav’ın yeni yönetiminde, önceki dönem yönetim kurulunda yer alan isimlerden Başkan vekili Arif Ölmez, İcra Kurulu Üyesi Mehmet Emin Gür, Taraftar ve Stattan Sorumlu yönetici Canpolat Aras, Dış İlişkilerden Sorumlu yönetici Bülent Üstündağ ve Osman Kaçar’ın tekrar görev alacağı belirtiliyor. Önceki yönetimde bulunan, Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Özgür Erdem İncesu, İlhan Cavcav Belgeselinin yapımcısı Ersin Özel, Gençlerbirliği’nde uzun dönem yöneticilik ve genel kaptanlık yapan Zeki Ünaldı’nın oğlu Ünal Ünaldı, İlhan Cavcav’ın doktoru Kadir Hatipoğlu, gazeteci Musa Samur ile geçmişte Gençlerbirliği’nde görev yapan isimlerden Talip Çankırı’nın, Cavcav’ın oluşturacağı yönetimin yeni isimleri olacağı konuşuluyor. Listeye, Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği yönetiminden de bir ismin gireceği ifade ediliyor. Murat Öngelen’in ise son dönemdeki tartışmaların ardından listeye girip girmeyeceği merak ediliyor. Yönetim listesini hazırlayan Murat Cavcav’ın, Kulüp Divan Kurulu başkanlığı için Oktay Arıca’yı belirlediği ve Arıca’ya, Divan Kurulu Listesini kendisinin hazırlamasını talep ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!