Gençler ilk sınavında

Güncelleme Tarihi:

Gençler ilk sınavında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 11:03

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nin Başkent temsilcilerinden Gençlerbirliği, uzun bir aradan sonra, bir alt ligde başlayacağı sezonun ilk maçında Hatayspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Haberin Devamı

Yenikent Osmanlı Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak maçı, Erkan Engin yönetecek. Gençlerbirliği, geçen sezon Süper Ligden düşerken, rakibi Hatayspor, İkinci Futbol Ligi’nden, Birinci Futbol Ligi’ne yükseldi.
Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ilk maçların zorluğunu bildiklerini belirtip, “Bu zorluğu tecrübemizle aşmaya çalışacağız” diye konuştu.
Sezona galibiyetle başlamayı hedeflediklerini dile getiren Sözeri, “Bizim hedefimiz, yeniden Süper Lige çıkmak. Yenikent Osmanlı Stadı’nda oynayacak olmamız bizim için de farklı olacak. Hazırlık maçlarında, oyun sistemimizi yerleştirmeye çalıştık. Hatayspor karşısında bunları sahaya yansıtmayı ve 90 dakika sonunda kazanmayı amaçlıyoruz. İyi, kaliteli ve iddialı bir takım olduğumuzu ilk maçımızda göstermeliyiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

SÖZERİ’YE DESTEK ZİYARETİ

Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği, İlhan Cavcav Tesisleri’ne gelerek Teknik Direktör Erkan Sözeri’yi ziyaret etti. Yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulunan dernek üyeleri, her şartta kulübün, teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını ve bu sene şampiyonluk yaşayacaklarına olan inançlarını dile getirdi. Teknik Direktör Erkan Sözeri ise ziyaretleri için teşekkür ederken “Desteğinizi hissetmek bizim için çok güzel, inanıyorum ki bu sezon hep birlikte başarıya ulaşacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!