Gazi yönetimi isyan etti: Yeter artık

Güncelleme Tarihi:

Gazi yönetimi isyan etti: Yeter artık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2006 00:00

Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Ergin Surha’nın karşıt görüşlülerin saldırısına uğraması, üniversite yönetimini de isyan ettirdi.

GAZİ’de geçtiğimiz hafta Resim Heykel Bölümü öğrencileri Aslan Oktay’ın ayağından vurulduğu, Abdullah Demir’in de burnunun kırılmasıyla başlayan ve Başkomiser Erkan Ataman’ın şehit edilmesine kadar giden olaylara, önceki akşam bir yenisinin daha eklenmesi, öğrencileri ve üniversite yönetimini tedirgin etmeye başladı.

OLAYLAR İĞRENÇ

Son olarak Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Ergin Surha’nın yine aynı bölümde okuyan ve karşıt görüşlü R.Ş. tarafından kafasına zincirle vurularak ağır yaralandığının iddia edilmesi büyük tepkilere neden oldu. Surha’nın hastane önünde bekleyen arkadaşlarıyla konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tülin Oygür yaklaşık bir ay önce, vali başkanlığında güvenlik toplantısı yaptıklarını hatırlattı. Oygür, "Biraraya gelerek bu soruna çözüm bulmalıyız. Olaylar artık iğrenç bir hal almaya başladı."

Şikayatçi olsunlar

Saldırıya uğrayan kişilerin mutlaka üniversite yönetimini haberdar etmesi ve şikayetçi olması gerektiğine dikkat çeken Prof. Dr. Oygür "Aslan Oktay ve Abdullah Demir’ şikayetçi olmadıklarını söyledi. Saldırılara uğrayanlar korkmadan ygelip şikayetini bildirebilir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!