Gazetecilerin suşi deneyimi

Güncelleme Tarihi:

Gazetecilerin suşi deneyimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 01:07

Uzakdoğu mutfağını Ankaralılarla buluşturan Sushico GOP, düzenlediği workshop ile medya temsilcilerini ve gazetecileri biraraya getirdi.

Haberin Devamı

Etkinlikte Hürriyet Yazıişleri Müdürü Cenk Öz, Ankara Hürriyet muhabiri Sedat Cenikli, Habertürk yazarı Sermet Severöz ile Bitter Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Levent Çelikay Sushico’nun Japon şefi Yutaka Hoshino eşliğinde suşi yaptı. Hoshino’dan suşinin tarihini ve yapımını öğrenen misafirler, daha sonra hazırladıkları suşilerin tadına baktı. Japon suşi ustasının katılımcılara diploma verdiği etkinlik, müzik ve keyifli sohbet ile devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!