Güncelleme Tarihi:
3 Şubat’ta, Demonti Otel’de gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında bilgi veren Başkentli şefler Gökhan Gümüş ve Tarık Kurt, Türk Anadolu mutfağının dünyada yeterince tanınmadığını belirtti. Gümüş ve Kurt şunları söyledi:
“On binlerce yıllık yemek kültürünü reçete sunumları, yemek panelleri, atölye çalışmaları ile tanıtacağız. Otel ve lokanta yatırımcıları, gastronomi profesyonelleri, yerli ve yabancı şefleri bir platformda buluşturacak olan etkinliği geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Etkinliğe ‘etin profesörü’ Cüneyt Asan, ünlü Şef Hazer Amani, Gastronom Süleyman Dilsiz ve kitaplarıyla gastronomi dünyasına katkıda bulunan Gizem Özdilli gibi isimler yer alacak.”