Gastronomi tutkunları buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gastronomi tutkunları buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2014 01:31

Türkiye’nin ilk CMS Sertifikalı ve Fransız Port of Masters sertifikalı Sommelier’i Burçak Desombre tarafından düzenlenen Sommeliers Table yemeklerinin ikincisi No4 Restoran’da gerçekleşti.

Haberin Devamı

Şef Kemal Akman’ın oluşturduğu lezzetli menüye, Desombre’nin seçtiği şaraplar eşlik etti. Menüdeki lezzetler ile uyumlu şarap önerileri de, yemeklerin tamamlayıcısı oldu. Keyifli geçen yemekte Filiz Sayar, Teoman Seyithanoğlu, Sanem Yürür, Ali Kemal Erdemoğlu, Batuhan Aydın, Amber Haktanır, Efe Özmen, Ece Göker, Pınar Yıldırım ve İnci Akkök yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!