Gaspçı komşular

Güncelleme Tarihi:

Gaspçı komşular
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 01:37

Keçiören’i İncirli Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki bir kadının, ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra kolundaki 5 bilezik ve parmağındaki bir alyansı alarak kaçan zanlıların kapı komşusu olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Olay, 22 Haziran 2015 tarihinde İncirli Mahallesi Yiğitler Sokak’ta meydana geldi. Eşiyle birlikte ikamet eden K.T. (80) evinde yalnız olduğu sırada kapı çaldı. Kapıyı açtığında yüzü maskeli bir erkek ve kadın ile karşılaşan K.T., H.R.A. ve kız arkadaşı D.A. tarafından darp edildi. K.T.'nin başında bulunan eşarp ile elleri ve ayaklarını bağlayarak kolundaki 5 bilezik ve 1 alyans yüzüğü alan zanlılar evden kaçarak uzaklaştı. Olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Gerçekleştirilen çalışma sonucunda olayı K.T.'nin üst kat komşusu H.R.A. ile kız arkadaşı D.A.'nın gerçekleştirdiği belirlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından 14 Temmuz 2015 tarihinde yapılan operasyon sonucu D.A. gözaltına alındı. Diğer zanlı H.R.A.'nın ise olaydan 2 gün sonra başka bir hırsızlık suçundan yakalanarak hapse girdiği bilgisi edinildi. Şüpheli D.A. ise emniyette yapılan sorgusunda suçlamaları kabul ederek cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!