Gasbettiler yaraladılar kundakladılar

Güncelleme Tarihi:

Gasbettiler yaraladılar kundakladılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2022 23:59

Başkentte taksiye yolcu gibi binen iki kişi, bıçakladıkları taksicinin cüzdanını ve aracını gasbetti. Taksiyi kundaklayan ikilinin, aynı gün başka bir taksiyi yağmaladıkları ve taksi şoförünü yaraladıkları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Çankaya’nın Yakupabdal Mahallesi’nde taksiye binen Baran Mert ve Batuhan Yavuz, yolda sürücü E.Y.'yi bıçakla yaralayıp, cüzdanını ve aracını gasbetti. Yaralı sürücü hastanede tedaviye alınırken, taksi ise kundaklanmış halde bulundu. İki şüpheli tutuklandı. E.Y'nin kullandığı taksiye binen iki kişi, yolda durdurdukları şoförü bıçakla yaraladıktan sonra aracı gasbetti. Bölgede devriye görevini sürdüren jandarma ekibi, A.Y.'yi yol kenarında yaralı halde buldu.

Gasbettiler yaraladılar kundakladılar


YAKILMIŞ HALDE BULUNDU

E.Y., ihbar üzerine gelen sağlık ekibi tarafından hastanede tedaviye alınırken, jandarma şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Gasbedilen taksi, Karapürçek Mahallesi’nde yakılmış halde bulundu. Polis ve jandarmanın koordineli yürüttüğü soruşturma sonucunda, şüpheliler Baran Mert ve Batuhan Yavuz yakalandı. Tedavisi süren E.Y.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

BİR OLAY DAHA ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorgulanan iki şüpheli, aynı gün bir taksi şoförünü daha gasbettiklerini itiraf etti. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Baran Mert ve Batuhan Yavuz, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. DHA-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!