Filede Ankara rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Filede Ankara rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2013 00:00

Haberin Devamı

Okullar arası gençler voleybol şampiyonasında, kızlarda TVF Lisesi’nin zirveye çıkmasının ardından, erkeklerde de Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi, ilk sırayı aldı. TVF Lisesi üçüncü oldu.

Türkiye Okullar arası Gençler Voleybol Şampiyonası’nda, Ankara rüzgarı esti. Genç kızlarda, TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nin şampiyon olmasının ardından, genç erkeklerde de Ankara Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi, ilk sırayı aldı. 8 kız, 8 erkek takımın katılımı ile Bolu’da düzenlenen organizasyon, 17 Temmuz ve Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonları’nda gerçekleşti.
Final grubundaki rakiplerini yenen Ankara Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi ile Bursa Ali Osman Sönmez EML erkek takımları şampiyonluk için karşı karşıya geldi. 17 Temmuz Spor Salonu’nda oynanan mücadele baştan sona büyük çekişme içinde geçerken, Ankara Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi rakibini 3-2 mağlup etti ve Türkiye Okul Sporları Genç Erkekler Voleybol şampiyonu oldu.
TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ise üçüncülük maçında İstanbul Kadıköy Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesi ile karşılaştı. TVF Spor Lisesi maçı 25-22, 25-23 ve 25-18’lik set skorları ile 3-0 kazanıp, Türkiye üçüncüsü oldu.
TVF Spor Lisesi’nin kız takımı da aynı organizasyonda ilk sırayı almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!