Festivale erteleme talebi

Güncelleme Tarihi:

Festivale erteleme talebi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 01:25

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin alışveriş merkezi yöneticileriyle bir araya geldiği iftar yemeğinden Ankara Alışveriş Festivali’ne erteeleme çıktı.

Haberin Devamı

Yemeğin ardından gerçekleştirilen toplantıda, daha 18 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklanan festival gündeme alındı. Görüşlerini paylaşan AVM yöneticileri, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü başlayacağı duyurulan festivalin ileri bir tarihe ertelenmesi talebinde bulundu. Yöneticiler, festival tarihinin ağustos sonu, eylül başına çekilmesi yönünde görüş bildirdi. Alışveriş Büyükşehir Belediyesi’nin ilk iki yıl festivale maddi katkı sağladığını hatırlatan ATO Başkanı Salih Bezci şunları söyledi:

TARİHLERİ BERABER BELİRLEDİK

“Dördüncü festivali için şubat ayında bir toplantı yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Vali Mehmet Kılıçlar görüşlerini açıkladı. Sayın Melih Gökçek, 'Biz Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak festivalimizi Ramazan ayının bittiği güne yani bayrama denk getiriyoruz. Alışveriş Festivali'ni bizim Ankara Festivali ile aynı tarihe getirirseniz bu büyük bir avantaj olur' demişti. Sayın Valimiz de bu görüşü destekleyince, bu yılki festivalin tarihlerini 18 Temmuz-2 Ağustos olarak belirlemiştik. Ertelenme talebini ATO yönetim kuruluna sunacağız. Talepleri dikkate alacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!