Festivalde coşku sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Festivalde coşku sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2011 00:00

Dördüncüsü düzenlenen Büyük Ankara Festivali’nde coşku ünlü şarkıcılar Emre Aydın ve Ziynet Sali’yle devam etti.

Haberin Devamı

KAPILARDA KUYRUK OLDU

Festival, yaz akşamlarını konserlerle hareketlendiriyor. Festivalin ikinci gününde de AKM alanını dolduran Başkentliler alışveriş standları, uluslararası toplulukların gösterileri, çocuklar için düzenlenen yarışmalar, mini hayvanat bahçesi, çeşitli kuruluş ve firmaların tanıtım standlarına yoğun ilgi gösterirken, Emre Aydın ve Ziynet Sali konserleri için erken saatlerde giriş kapılarında kuyruklar oluşturdu.

İLK SAHNE EMRE AYDIN’IN

Festival coşkusunun tüm hızıyla sürdüğü ikinci gece sahne sırası ilk olarak popüler müziğin sevilen sanatçısı Emre Aydın’ın oldu. On binlerce Başkent-linin alkışları eşliğinde sahneye çıkan Aydın, sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Konser alanındaki coşkudan oldukça etkilenen Aydın, “Başkentliler, sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Gerçekten harika bir gece” dedi.

Haberin Devamı

Görkemli bir havai fişek gösterisi eşliğinde sahneyi terk eden Emre Aydın’ın Ankara’yı sallayan muhteşem performansının ardından festival sahnesine Ziynet Sali çıktı. Hafızalara kazınan pek çok şarkıyı başarılı bir şekilde yorumlayan Sali, alanı dolduran on binlerin coşkusunu ikiye katladı. Nostaljik şarkılarla da izleyenleri romantik bir gezintiye çıkaran Sali, sevilen şarkılarını da seslendirdi.

Ziynet Sali, başkentlilere teşekkür ederek, “Hoş geldiniz iyi eğlenceler diliyorum. Rüya gibi bir gece diliyorum. Tüm rüyalarınız gerçek olsun” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ziynet Sali’ye, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Vural ise Emre Aydın’a günün anısına birer plaket takdim etti. Konserden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, alanda bulunan çocuklara top dağıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!