Evini ateşe verdi polise ateş açtı

Güncelleme Tarihi:

Evini ateşe verdi polise ateş açtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 16:08

Çankaya’da sinir krizi geçirdiği iddia edilen bir şahıs, evini ateşe verdikten sonra olay yerine gelen itfaiye ve polis ekiplerine ateş açtı.

Haberin Devamı

Olay yerine çok sayıda Polis Özel Harekat (PÖH) ekibi sevk edilirken, bir itfaiye erini silahın kabzasıyla yaralayan saldırgan uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Başçavuş Sokak'ta ikamet eden B.G.Y. iddiaya göre bir anda sinir krizi geçirerek evini ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek isterken silahlı olan B.G.Y.’nin engellemesi ile karşılaştı. İtfaiyecileri silahla kovalamaya başlayan Y., yere düşen bir itfaiye erini silahın dipçiğiyle yaralayarak eve kaçtı. B.G.Y., kendisine müdahale etmek isteyen polis ekiplerinin üzerine de ateş açtı. Bunun üzerine polis ekipler, sokakta güvenlik önlemi alarak saldırganı ikna etmeye çalıştı. Balkona çıkan saldırgan B.G.Y. etrafa ateş etmeye devam etti.

Haberin Devamı

YUNUSLAR İKNA ETTİ

Sokağın tüm giriş çıkışları kapatılarak olay yerine Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri çağrıldı. PÖH ekiplerinin geldiği sırada motosikletli Yunus polislerce ikna edilen B.G.Y. gözaltına alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinden kendisini yaralayan Y., 112 Acil Servis ekiplerince, tedavisi yapılmak üzere polis eşliğinde Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yanan ev ise itfaiye erleri tarafından söndürüldü. Olayı gören bir vatandaş, “Ben dumanları gördüm ve buraya doğru yürüdüm. O sırada bir adamın itfaiye ekiplerini sokakta silahla kovaladığını gördüm. Saldırgan, bir itfaiye erini sokağın köşesinde silahın kabzasıyla yaraladı. Daha sonra eve kaçtı. Polis ekiplerine de ateş açtı” dedi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!