Esat'ta kritik zirve

Güncelleme Tarihi:

Esatta kritik zirve
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2011 00:00

Mevcut yönetim ile muhalif ekip arasında yaşanan karşılıklı suç duyurusunun ardından gerçekleşen organizasyona, eski başkanlar ile geçmiş dönemlerde görev alan yöneticiler katıldı.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ’nde mevcut yönetimin geleceğini belirleyecek olan Yargıtay’daki davanın görüşülmesine 11 gün kala Başkent’te kritik bir buluşma gerçekleşti. Küçükesat’taki ünlü bir restoranda; Ankaragücü’nün eski başkanlarından Osman Kolsuz, Cemal Aydın, Serdar Özersin ve Cengiz Topel Yıldırım ile geçmiş dönem yöneticilerinden Mehmet Ural, Levent Doğan, Salim Sırrı Türker, Engin Su, Ömer Akın, Osman Serhatlı ve Hikmet Hancıoğlu bir araya geldi.

Yemeğin en ilgi çekici isimleri ise iptal istemi ile açılan davalara konu olan 30 Ağustos 2009 genel kurulunun divan başkanlığını yapan Ankaragücü eski ikinci başkanı Mehmet Kemal Ünsal ile bir süre önce hakkında suç duyurusunda bulunulan geçmiş dönem denetleme kurulu üyelerinden Mehmet Aymelek oldu.

Toplantıya davet edilen ve yeni dönemin başkan adaylığı konusunda bir çok kişinin ortak adayı olan Recep Uzelli, son dönemde problem yaşadığı eski başkan Serdar Özersin’in de masada olduğunu duyunca toplantıya katılmaktan vazgeçti. Uzelli, davet sahibi olan Hikmet Hancıoğlu’nu yoldan arayıp, “Size, Serdar Özersin varsa ben yokum demiştim. Bu sözümün de arkasındayım. O şahıs orada olduğu için gelmiyorum. Size iyi toplantılar” dedi ve lokantanın önünden geçerek, evine döndü.

Her şey A.Gücü için

Haberin Devamı

Yemeği organize eden Profesyonel Futbol eski Şube Sorumlusu Hikmet Hancıoğlu, son dönemde yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Ankaragücü, buyük bir camiadır ve asla sahipsiz kalmaz. 101 yıllık geçmişe sahip Ankaragücü’nün, şerefli tarihinde, karşılaştığı büyük zorluklar elbirliği ile aşılmıştır. Ankaragücü’nü bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde daha üst seviyelere taşıyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yaptığımız toplantıda, değerli büyüklerimiz olan eski başkanlarımız ve yöneticilerimizle bir araya geldik. Burada, büyük Ankaragücü’müzün menfaatleri doğrultusunda ortak kararlar alınmıştır. 19 Nisan 2011 tarihinde, kulübümüzün geleceği belli olacak. Bu yüzden, şimdiden birlikteliğimizi Ankaragücü adına, sayın büyüklerimizin kararlarıyla ortaya koyduk. Yargıtay’dan çıkacak karara göre gerekenler yapılacaktır. Hiç kimsenin bir endişesi olmasın. Ankaragücü’nü sevenler tarafından, Ankaragücü menfaatleri adına gereken herşey yapılacaktır.”

Karşılıklı suç duyuru yapıldı

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde bir süre önce, mevcut yönetim; eski başkanlardan Cemal Aydın ve denetim kurulu üyeleri Metin Veziroğlu ile Mehmet Aymelek hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş, Hikmet Hancıoğlu da Başkan Ahmet Gökçek ve 32 yönetici arkadaşını hem savcılık hem de valiliğe şikayet etmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!