Eryaman’da anlamlı buluşma

Güncelleme Tarihi:

Eryaman’da anlamlı buluşma
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 15:03

Ankaragücü ile Bursaspor Süper Ligin 25. haftasında bugün Eryaman Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı, Serkan Çınar yönetecek. Bu karşılaşma için, Antalyaspor deplasmanı dönüşünde hayatını kaybeden, Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz için özel bir anma programı hazırlanırken, sarı-lacivertli kulüp, bütün passolig kartlarına tribünlerin tamamını açtı. Stada gelecek taraftara dağıtılmak üzere de iki genç ismin anısını yaşatacak, 20 bin adet siyah tişört bastırıldı. Geride kalan hafta, diğer statlarda, iki taraftar için açılan taziye pankartları da Eryaman Stadı’nın farklı tribünlerine asılacak. Maçta elde edilecek hasılat geliri, hayatını kaybeden iki gencin ailelerine verilecek.

İŞLER YOLUNDA VE SAHAYA YANSIYOR

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Süper Lig’de Antalyaspor’u 4 golle yenerek 3 puana ulaşmanın mutluluğunu, maçtan sonraki üzücü olay nedeniyle buruk yaşadıklarını belirterek, kazanmaya alıştıklarını söyledi.
Kaplan, “Antalyaspor maçında 4 gol beklemiyordum ama 3 puanı bekliyordum. Biz Antalyaspor’a önde basarsak maçı kazanırız diye oyuncularımıza aktarmıştık. 4 gollü bir galibiyet bizi mutlu etti” dedi.
Takımın kazanmaya alıştığını belirten tecrübeli teknik adam, “Bu sezon ilk kez deplasmanda 4 gol atan bir takım var. 4 maçta 10 puan alan bir takım var. Her şey iyi gidiyor, bu da sahaya da yansıyor. Ankaragücü iyi yerlere gelecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BİZ BÜTÜN TAKIMLARLA KARDEŞİZ

Kaplan, ligde bugün Bursaspor’u konuk edeceklerini hatırlatarak, rakipleriyle kardeşlik ve dostluk yaşadıklarını dile getirdi. “Biz tüm takımlarla kardeşiz” diyen Kaplan, şöyle konuştu:
“Saha dışında Bursaspor ile farklı bir kardeşlik ve dostluğumuz var. Bu saha dışında var ama saha içinde yok. Saha içinde kardeşlik diye bir şey düşünmüyorum. Biz kazanmak için oynayacağız. İnşallah kazanacağız. Tabii ki dostluklar ayrı bir şey. Takım kaptanımız Sedat Ağçay kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Bursaspor’un 27, bizim 30 puanımız var. Onların deplasman grafiğine bakınca, 1 galibiyetleri görünüyor. Ligin en çok berabere kalan takımı. Genç ve dinamik bir oyuncu kadrosu var. Başında da kaliteli ve saygı duyduğum bir teknik direktör var. Onlar uzun bir aradan sonra bir maç kazandı. İki dinamik takımın maçı olacak. Kazanmak isteyen biziz. İnşallah 3 puanı alıp bir an önce buradan çıkmak istiyoruz. Mesafe daraldı. Ligde her puanın önemi var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!