Erdoğan’dan son teftişler

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’dan son teftişler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2012 00:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yapılan Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde incelemelerde bulundu.

Erdoğan, Subayevleri Semti’ndeki özel konutundan ayrılarak Esenboğa Havalimanı yolu üzerindeki TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi bölgesine geldi.

Erdoğan’a burada, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından projeyle ilgili brifing verildi.

Erdoğan, brifingin ardından proje kapsamında yapılan konutları ve çevre düzenlemelerini yerinde denetledi.

Erdoğan’ın çok önem verdiği projeyle ilgili geçmiş dönemde özellikle konutların balkon korkuluklarının yükseltilmesi ve sosyal donattı alanlarının bitirilmesi konusunda talimat verdiğini söyleyen TOBAŞ Genel Müdürü Ferhat Ertürk ziyaretle ilgili şu bilgileri verdi:

“Sayın Başbakanımız önceki incelemelerinde balkon korkuluklarının yükseltilmesini istemişti. Korkulukların ilk halinin özellikle çocuklar için tehlike arz edeceğini belirtmişti. Bunun yanı sıra kura çekimi tarihine kadar okul, park ve cami başta olmak üzere sosyal donatı alanlarının bitirilmesini istemişti. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımız yaptık. Sayın Başbakanımız memnun olarak ayrıldı.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!