Engelliler için piyano resitali

Güncelleme Tarihi:

Engelliler için piyano resitali
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2009 00:00

Çeşitli dernekler ve vakıflar için yardım etkinlikleri düzenleyen Uluslararası Kadınlar Derneği, etkinliklerine dünyaca ünlü piyanist Emre Şen konseriyle devam etti. Konserden elde edilen gelir Zihinsel Yetersiz Çocukları Geliştirme ve Koruma Vakfı’na bağışlandı.

SHERATON Otel’deki etkinliğe Dernek Başkanı Aytül Gökçe ev sahipliği yaptı. Konseri dinlemeye gelenler arasında Anayasa Mahkemesi Başkanı Başkanvekili Osman Paksüt’ün eşi Ferda Paksüt, Avusturya Büyükelçisi Heidermaria Gürer, Avustralya Sefiresi Jennifer Lee, İsrail Sefiresi Irit Levy, Slovakya Sefiresi Olga Jakabcin’in de aralarında bulunduğu bazı yabancı misyon temsilcileri ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. Dernek Başkanı Gökçe, açılış konuşmasında Emre Şen hakkında bilgi verirken, konsere katkıda bulunanlara teşekkür etti. Konserden elde edilen gelir Zihinsel Yetersiz Çocukları Geliştirme ve Koruma Vakfı’na bağışlandı.

Roma’da birinci oldu

Piyano eğitimine 13 yaşında başlayan Emre Şen, 5. Roma Uluslararası Piyano Yarışması’nda birincilik ödülü kazandı. Avrupa konser turnesi düzenleyen Şen’i İtalya basını “Piyanonun şeytani meleği” olarak tanımladı. Türkiye’de İstanbul Müzik Festivali başta olmak üzere Ankara ve Anadolu Festivalleri’nde solo ve orkestra eşliğinde konserler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!