En tatlı komedi Başkent’te perde demeye hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

En tatlı komedi Başkent’te perde demeye hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2010 00:00

Asuman Çakır’ın yazdığı, Ziya Kürküt’ün yönetmenliğini üstlendiği Vanilyalı İlişkiler oyunu, 10 Mart Çarşamba günü Ankaralılar için perde diyecek.

Şehir yaşamının kadınlı-erkekli, gürültülü-patırtılı olma gerçekliğini kadın karakter gözüyle izleyiciye yansıtan romantik komedide, karakterlerarası çatışma temel alınarak izleyiciye farklı pencereler aralanıyor. Asuman Dabak, Zuhal Yalçın, Ufuk Özkan, Romina Özipekçi ve Atila Irgılata’nın sahnelediği Vanilyalı İlişkiler oyununun konusu ise kısaca şöyle:

Sema günlük bir gazetede çalışırken işine son verilmiş bir yazardır. İşsiz geçen günlerin ardından 900’lü hatlarda çalışmaya başlar. Daha önce yazdığı dizi senaryosu arkadaşı Pelin (Romina Özipekçi) sayesinde yapımcılar tarafından beğenilmiştir. Projedeki aksaklıkları Pelin’in bulduğu yazarla birlikte (Atila Irgılata) düzeltecek olan Sema, bu sırada eve gelen tesisatçı Halim’i (Ufuk Özka) yazar sanınca tam bir karışıklığın içinde bulur kendini. Tüm bu kaos yaşanırken Sema’nın tipik bir ev kızı olan yan komşusu Fidan’ın (Zuhal Yalçın) da gelmesiyle işler arapsaçına döner.
Altı yaşından küçük çocukların etkinliğe alınmadığı Vanilyalı İlişkiler oyunu ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.asumandabaktiyatrosu.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!