En mutlu düğün kendi düğünleri

Güncelleme Tarihi:

En mutlu düğün kendi düğünleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2008 00:00

Düğün ve davetler gibi, Başkent sosyal hayatında gerçekleştirdiği organizasyonlarla adından söz ettiren Mavi Müzik Organizasyon şirketinin sahibi Barış Genelay ve müzik grubunun solisti Nalan Acemoğlu evlendi.

10 YIL önce Bilkent Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde öğrenciyken tanışan Barış Genelay ve Nalan Acemoğlu, görkemli bir nikah töreniyle evlendi. Çift, geçtiğimiz yıl Nisan ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk önemli adımı atmıştı. Sheraton Otel’de yapılan düğünde çiftin şahitliklerin Bedri Sever, Hikmet Hamamcı, Semih Arslan ve Meliha Gülgeç yaptı. Karşılıklı imzaların atılmasının ardından genç çift ilk danslarıyla büyük alkış aldılar.

GÜZEL BİR GECEYDİ

Yüzlerce çiftin düğünlerinde görev alan ve düğün konusunda büyük bir tecrübeye sahip olan genç çift, kendi düğünlerinde ise oldukça heyecanlı görünüyordu. Bin 200’ün üzerinde düğün organize eden Barış Genelay ve sahne aldığı organizasyonlarda şarkılarıyla davetlilere eğlenceli anlar yaşatan Nalan Acemoğlu çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yemekle başlayan gece, canlı müzikle devam etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!