’En keçiler’ Hürriyet’te

Güncelleme Tarihi:

’En keçiler’ Hürriyet’te
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 00:00

Keçi Dergisi’nin, mesleğinde "kararlı, inatçı, başarılı" isimlere verdiği geleneksel "Yılın En Keçisi" ödüllerini Hürriyet Gazetesi topladı. Hürriyet Gazetesi yazarı Bekir Coşkun, "Yılın En Keçi Köşe Yazarı" ödülünü, Ankara Hürriyet Yazıişleri Koordinatörü Yaşar Sökmensüer "Yılın En Keçi Gazetecisi" ödülünü ve Hürriyet yazarı Şükrü Kızılot da "Yılın En Keçi Ekonomisti" ödülünü aldı.

ANKARA’nın gözde kent yayınlarından Keçi Dergisi’nin, mesleğinde "kararlı, inatçı, başarılı" isimlere verdiği geleneksel "Yılın En Keçisi" ödüllerini Hürriyet Gazetesi topladı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Bekir Coşkun, "Yılın En Keçi Köşe Yazarı" ödülünü, Ankara Hürriyet Yazıişleri Koordinatörü Yaşar Sökmensüer "Yılın En Keçi Gazetecisi" ödülünü ve Hürriyet yazarı Şükrü Kızılot da "Yılın En Keçi Ekonomisti" ödülünü aldı.

Bekir Coşkun ödülünü alırken yaptığı konuşmada, yerel basının, kent haberciliğinin önemini vurgulayarak, "Medya genç habercilere, yerel haberciliğe yeterince yer vermiyor, genç habercilerin yetişmesinin önündeki engeller kalkmalı" dedi.

ÖZGÜRLÜĞÜN, ZİRVENİN MUHALEFETİN SİMGESİ

Ödülünü derginin sahiplerinden Nesrin Yanık Çorakbaş’tan alan Yaşar Sökmensüer ise keçinin Ankara’nın sembolü olmasının yanısıra, kararlılığın, kendi yaşam alanı ve özgürlüğü uğruna inatçı bir muhalefetin, sarp zirvelerin simgesi olduğunu da vurguladı.

Gecede ATO Başkanı Sinan Aygün, ASO Başkanı Zafer Çağlayan, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak da, Yılın En Keçi İş Dünyası ve Sivil Toplum liderleri ödülünü aldı.

"Yılın En Keçi Hayvan Dostu" ödülünü ise DOĞÇEV adına Başkan Yardımcısı Andree Coşkun aldı.

Etap Altınel Otel’deki geceye ekonomi, siyaset, sanat ve kültür dünyasından bir çok davetli katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!