En büyük şansımız sizlersiniz

Güncelleme Tarihi:

En büyük şansımız sizlersiniz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2023 14:21

Önce Öğrenci Platformu’nca düzenlenen Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Tercih Destek Programı’na katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, üniversite adaylarına, “Hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Ülke olarak en büyük şansımız siz gençlersiniz” dedi.

Haberin Devamı

Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğinde Önce Öğrenci Platformu’nca Sincan Belediyesi Kongre ve Fuar Alanı’nda düzenlenen ‘Tercih Destek Programı’na katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş üniversite adaylarıyla deneyimlerini paylaşarak tavsiyelerde bulundu. Bakan Göktaş, “Hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Tercihlerinizi bir sonuç ve bitiş olarak değil bir başlangıç olarak görün” dedi. Bakan Göktaş, özetle şunları söyledi:

En büyük şansımız sizlersiniz

SİZLER TOPLUMUN GURURUSUNUZ

“Üniversite tercih süreci oldukça heyecanlı geçer. Kendi deneyimlerimden de biliyorum. Karşınıza çıkan sıkıntıyı dağ gibi görürseniz onu aşmak çok zor olur fakat küçük görürseniz onu aşmanız daha kolay olur. Ben eğer, engellerin çıktığı zamanlarda pes etseydim, şimdi burada bu konuşmayı yapamazdım, sizlerin karşısında olamazdım. Sizler ailenizin, kardeşlerinizin, mahallenizin, toplumun gururusunuz. Sizler, Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak gençlersiniz. Geldiğiniz toplumu, mahallenizi asla unutmayın. Sizler ileride çok iyi yerlerde olacaksınız. Nerede olursanız olun, değerlerinize sahip çıkmaktan asla vazgeçmeyin.

Haberin Devamı

En büyük şansımız sizlersiniz

YABANCI DİL ÖĞRENMEYE ÇALIŞIN

Hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Tercihlerinizi bir sonuç ve bitiş olarak değil bir başlangıç olarak görün. Üniversite yıllarınız en güzel yıllarınız olacak. Çok şey tecrübe edin. Ben çok sosyal bir çocuktum sizler de öyle olun. Her zaman ders çalışarak değil dersinizi de ihmal etmeyerek dünyayı, gelişmeleri takip edin. Muhakkak bir yabancı dil öğrenmeye çalışın. Bu çok önemli, o dili çok iyi bilmeniz de gerekmiyor yeter ki öğrenmeye merak salın. Kendinizi adım adım keşfedin. İnşallah bizler sizleri izlemeye devam ederiz. Ülke olarak en büyük şansımız siz gençlersiniz. İyi ki varsınız. Önce Öğrenci Programı'nın başında olan, ekibiyle beraber çok büyük emek sarf eden milletvekilimiz Sayın Rümeysa Kadak'a çok teşekkür ediyorum." Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, programa katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a hediye takdim etti.

Haberin Devamı

En büyük şansımız sizlersiniz

En büyük şansımız sizlersiniz

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, program sonunda öğrencilerle selfie çekimi yaptı.

BAKMADAN GEÇME!