En büyük AVM için Lopez seferberliği

Güncelleme Tarihi:

En büyük AVM için Lopez seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2011 00:00

Ankara’nın Mamak ilçesinde yapımı devam eden Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi Vega’nın açılışı için Jenifer Lopez’in Ankara’ya getirilmesi planlanıyor.

Nata Group Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, “Lopez’in Ankara’ya gelmesi için çalışmalarımızı başlattık. Açılışı Eylül ayında yapmayı planlıyoruz. Görkemli ve alışveriş merkezimize yakışır bir eğlence yaşatacağız” dedi.

Alışveriş merkezinin 100 bin kişilik bir meydana sahip olacağını kaydeden Tanık, “Buranın açılışını yine buraya yakışır bir şekilde yapmak gerekiyor. Jenifer Lopez’le irtibata geçtik. Henüz net bir cevap almadık. Ancak biz Lopez’i Ankara’ya getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Açılışta bir konser vermesini de istiyoruz” dedi.

Türkiye ve özellikle Ankara’ya yeni bir yaşam tarzı olacak olan 500.000 metrekarelik Alışveriş üssünün, 265.000 metrekarelik inşaat alanı ve 87.000 metrekarelik kiralanabilir alanının sahibi olan Nata Vega AVM’nin birçok ünlü markaya ev sahipliği yapacağını ifade etti.

Nata Group Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, “Nata Vega AVM, havalimanı ve şehir merkezi arasındaki merkezi konumu sayesinde; hem şehir sakinlerinin hem de ziyaretçilerin uğrak noktası haline gelecektir” dedi.

Temasa geçildi

Ankara’da Eylül ayında açılması planlanan Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezinin açılışı için Jennifer Lopez seferberliği başlatıldı. Nata Group, açılışta Lopez konseri için şimdiden temaslara başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!