Emniyetten Vali ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Emniyetten Vali ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2012 20:55

ANKARA İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya başkanlığında, Emniyet Müdür Yardımcıları ve çeşitli şubelerin temsilcileri ile polis memurlarından oluşan bir heyet, Türk Polis Teşkilatı’nın “167. kuruluş yıl dönümü” nedeniyle Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yüksel, “Vatandaşlarımızın büyük destekleri ile güvenlik hizmetlerinin daha da geliştirileceğine ve toplum destekli güvenlik hizmetleriyle de etkinliğin giderek arttırılacağına yürekten inanıyorum. Ankara’da görev yapan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Daha nice 167. yıllar sizlerle olsun” dedi.

Yıllardır izlediğimiz filmler

Yüksel konuşmasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’de demokrasinin gelişmesine polisin engel olduğu gibi şu veya bu şekilde beyanlar esasen maksatlıdır. Çünkü onların istekleri ne Avrupa Birliği’ne katılmaktır ne demokrasinin gelişmesidir, ne de hak ve özgürlüklerdir. Hepimiz biliyoruz ki onların kafalarından geçen yegane şey, devleti güçsüz kılmak ve devleti yok etmekten ibarettir. Bunlar hep yıllardır izlediğimiz filmlerdir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!