Elmadağ’da kar keyfi

Güncelleme Tarihi:

Elmadağ’da kar keyfi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2022 15:54

Kış mevsiminin yerini bahara bıraktığı ve sezonun son günlerinin yaşandığı Elmadağ Kayak Merkezi’ne giden kentliler, karın keyfini doyasıya çıkardı.

Haberin Devamı

Başkentliler sezonun son günlerinin yaşandığı Elmadağ Kayak Merkezi’nde karın keyfini çıkarmaya geçen hafta sonuda devam etti. 7’den 70’e her yaştan vatandaş, karlar erimeden Elmadağ’a gelerek kızak veya kayak takımlarıyla eğlenceli anlar yaşadı. Zirveden aşağı doğru kızakla kayanlar, zaman zaman hızını alamayarak düştü. Torununu alıp gelen dedeler, çocuğuyla eğlenmek isteyen aileler ve özellikle de çocuklar karın keyfini doyasını çıkardı. Ailesiyle birlikte Elmadağ Kayak Merkezi’ne gelen Recep Tosun, “50 yaşından sonra öğrendim. Uludağ’a gittim, Kartalkaya’ya gittim. Burası biraz daha düzenli olsa daha güzel olur. Çok dik pistleri. Pek kayılmıyor” derken, 8 yaşındaki Emir Gülsoy, “Burada güzel vakit geçiriyorum. O yüzden gelmek istiyorum her pazar” dedi.

PANDEMİDEN SIKILMIŞTIK

Karın tadını temiz hava alarak çıkaran Erdinç Yıldız ise, “Uzun zamandan beri pandemiden sıkılmıştık. Bir küçük kızımız var. Onunla beraber geldik. O kayıyor, biz de onu seyrediyoruz” diye konuştu. Karın tadını kızakla kayarak çıkaran 11 yaşındaki Elif Yıldız, “Tatilim güzel geçiyor. Kar olması güzel. Eğleniyoruz. Çok tavsiye ederim burayı” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!