Elinde bıçakla kızımı 150 metre kovaladı

Güncelleme Tarihi:

Elinde bıçakla kızımı 150 metre kovaladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2010 00:00

Nallıhan’da kızı gözleri önünde madde bağımlısı bir genç tarafından öldürülen anne Kadriye Kurtoğlu, olayı anlatırken, “Saldırgan kızımı bıçakla 150 metre kovaladı” dedi.

NALLIHAN’a bağlı Çayıran Beldesi’nde, sokak ortasında madde bağımlısı 30 yaşındaki Volkan Tok tarafından bıçaklanarak yaralanan 34 yaşındaki Kadriye Kurtoğlu, hastaneden çıkınca, aynı olayda gözleri önünde öldürülen ve memleketi Zonguldak’ta toprağa verilen kızı 9 yaşındaki Kardelen Kurtoğlu’nun mezarını ziyaret ederek gözyaşı döktü. Saldırganın bir şey söylemeden kendisini bıçakladığını belirten Kurtoğlu, “Ondan sonra da kaçan çocuğumun peşine gitti, bıçak attı. Ben zaten sersemlemiştim. Çocuğuma doğru koştum. Kanlar içinde yatıyordu” dedi.

11 yerinden bıçakladı

Olay, 11 Mart Perşembe akşamı saat 23.25 sıralarında meydana geldi. Kadriye Kurtoğlu, aynı mahallede oturan eltisi Semra Kurtoğlu’nu evine bıraktıktan sonra kızı ile evine dönerken, daha önce tanımadığı madde bağımlısı Volkan Tok’un saldırısına uğradı. Alkollü olduğu iddia edilen Tok, arkasından yaklaştığı Kadriye Kurtoğlu’nu koltuk altından 2 kez bıçakladı. Volkan Tok, kaçan Kardelen Kurtoğlu’nu da yaklaşık 150 metre kovaladıktan sonra 11 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

İşsizlik göç ettirdi

ZONGULDAK’ta iş bulamayınca 5 yıl önce Çayıran’a göç ettiklerini ve özel bir maden ocağında 620 lira maaş ile çalışmaya başladığını söyleyen Ramazan Kurtoğlu da, cep telefonunda kayıtlı olan kızının sesini dinlerken gözyaşlarını tutamadı. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda 2 defa sınava girmesine rağmen kazanamadığını belirten Ramazan Kurtoğlu,“Saldırganın en ağır cezayı alması için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!