Eko Bülten

Güncelleme Tarihi:

Eko Bülten
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2006 00:00

Türkçe isme TDK’dan ödül

TÜRK Dil Kurumu (TDK), yabancı ismini Türkçesi ile değiştiren iki kuruluşa yarın düzenlenecek törenle ödül verecek. TDK’dan yapılan açıklamaya göre, üye iş yerlerinde Türkçe tabelalar kullanmaları ve Ticaret Sicil Memurluğu’na tescili yaptırılmayan yabancı unvanların tabela gibi yerlerde kullanılması halinde para cezası uygulanması konusunda aldığı karar dolayısıyla Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aygün’e, TDK Başkanı Prof. Dr. Şükrü Haluk Akalın tarafından onur belgesi verilecek.

Ormancılara bakanlıktan ödül

BU yaz çıkan orman yangınlarının söndürülmesinde üstün başarı gösteren orman bölge müdürlüklerine bağlı personele ikramiyeleri verildi. Çevre ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Osman Pepe’nin talimatıyla Adana, İstanbul, Zonguldak, Ankara, Kahramanmaraş, Eskişehir, Çanakkale, İzmir, Bursa, Denizli, Muğla, Antalya ve Balıkesir bölge müdürlüklerinde görev yapan toplam 100 kişiye kıdemleri baz alınarak, 450 YTL ile 900 YTL arasında değişen miktarlarda toplam 77 bin 850 ikramiye ödendi.

Otomosyon ihalesi sonuçlandı

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Başkanı Muammer Niksarlı, "Türk Malı Kullan" kampanyası başlatacaklarını, bu konuda sendikalar ve sivil toplum örgütleri ile de görüşeceklerini bildirdi.

MEB işçilik hizmeti alacak

Milli Eğitim Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı tarafından "açık ihale usulü" ile işçilik hizmeti işi ihale edilecek. İhale, 4 Aralık 2006 tarihinde saat 10.30’da MEB’de yapılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!