Duraklar dert dolu

Güncelleme Tarihi:

Duraklar dert dolu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2022 13:46

İş çıkışı Eskişehir Yolu’ndan direkt ulaşımla Sincan, Etimesgut ve Eryaman’a gitmeye çalışan vatandaşlar, “Bir saat otobüs bekliyoruz, binemiyoruz” diye isyan ediyor.

Haberin Devamı

Beytepe otobüs durağında akşamları 18.00-20.00 arası EGO otobüslerinin dolu geldiği için durmadığını aktaran Hürriyet Ankara okuru Onur Ö., “Biz, tek biniş ücreti vererek direkt evimize gitmek için buradan otobüslere biniyoruz. Metroya binip, sonra inip, Ümitköy veya Koru’dan aktarma yaparsak yol ücretimiz artıyor. Ayrıca vakit kaybımız da oluyor” diyor.

Duraklar dert dolu

PLANLAMA HATASI VAR

Okurumuzun bir de EGO Genel Müdürlüğü’ne çağrısı var: “Gelsinler, bu saatlerde bu durakların halini bir görsünler. Belli ki bir planlama hatası var. Sabah ve akşam araç sayılarının arttırılması gerekiyor. Ayrıca söz konusu bu hattaki özel halk otobüsleri de seferlerden çekilip ring otobüsü yapılmıştı. Buranın yükünü EGO çekmeye çalışıyor ancak görünen o ki yeterli gelmiyor.”

Haberin Devamı

 ARSLANHANE CAMİİ 24 SAAT AÇIK OLMALI

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, İstanbul’dan Eyüp Sultan ve Süleymaniye camilerini örnek göstererek Mevlid Kandili gecesi kapalı olan Arslanhane Camii için “Bu kıymetli eserin, kandil geceleri gibi özel gecelerde 24 saat açık olması, çevresini aydınlatması gerekir” diyor.

Duraklar dert dolu

Mevlid Kandili gecesi saat 21.00 sıralarında Arslanhane Camii’ne giden Ilıkan, çektiği fotoğrafı Burada Okur Yazar’a gönderdi. Caminin aydınlatmalarının dahi yanmaması dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!