Güncelleme Tarihi:
Erzurum’un cağı, kadayıf dolması, Konya’nın etli ekmeği, fırın kebabı, Ankara’nın kapaması, kavunu, Sivas’ın madımağı, ketesi, Tokat’ın batı, Çorum’un leblebisi, Kırıkkkale’nin gözlemesi, Yozgat’ın testi kebabı, Niğde’nin elması, Kahramanmaraş’ın dondurması, Gümüşhane’nin balı, Mersin’in tantunisi, Kars’ın kaşarı, Trabzon’un organik ürünleri ve daha birçok lezzet, ziyaretçilerine eşsiz damak zevki sunuyor. Yalnız Anadolu mutfağı değil Kırım’ın çiböreği, Kırgız pilavı gibi Türk Cumhuriyet ve topluluklarına ait birçok lezzeti de bu festivalde tatmak mümkün. Anadolu mutfağının yanı sıra Türk kültür ve sanatına ait ne varsa daha yakından tanımak, her akşam ünlü sanatçılarla müzik ziyafeti yaşamak isteyenler için Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ni bugün ve yarın da ziyaret edilebilecek.