Dünya beşinciliği haklı gururu

Güncelleme Tarihi:

Dünya beşinciliği haklı gururu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 00:00

Durukan Durmuş, Can Altıner, Sarp Laleli, Taha Erün ve Serhat Öner’den oluşan Fatoş Abla Koleji tenis takımı, Fransa’da düzenlenen turnuvada dünya beşincisi oldu.

Haberin Devamı

Liselerarası Dünya Açık Tenis Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil eden kolej öğrencileri, Fransa, İtalya, Belçika, Porto Riko gibi güçlü rakiplerini geride bıraktı. Kolej sahibi Fatma Özyurt, takım oyuncuları için kutlama partisi düzenledi. Türkiye’yi ve Türk kadınını gururla temsil ettiklerini belirten Özyurt, önümüzdeki şampiyonada dünya birincisi olmak için mücadele vereceklerini dile getirdi. Özyurt, Fransa’da Türkiye’yi temsil etmelerine rağmen belediye, bakanlık ve valiliğin ilgisizliğinden şikayet etti. Fatma Özyurt, “Dünya beşincisi olduk. Turnuva boyunca üç kilo verdim. Ama bizi kimse arayıp tebrik bile etmedi” dedi.
Takım antrenörü Onur Binay da, “Daha iyi bir sonuç alabilirdik. Ama fikstürden dolayı beşinci olduk. Final oynayan iki ülkeye kaybettik. İki yıl sonra düzenlenecek şampiyonada daha iyi sonuç almak istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!