Düğünden canlı dönemediler

Güncelleme Tarihi:

Düğünden canlı dönemediler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 17:17

Haberin Devamı

AMASYA'nın Taşova ilçesinde, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesindeki bir düğünden dönenleri taşıyan minibüsün trafik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.
 Edinilen bilgiye göre, kazada yaralanan İbrahim Altay (59) ve Şerife Çelebi (49) tedavi altına alındıkları Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Alkay ve Çelebi'nin cenazeleri yakınları tarafından hastaneden alınarak defnedilmek üzere Ankara'ya götürüldü.

Çebi ve Çelebi de hayatını kaybetmişti

Şebinkarahisar ilçesinde bir düğüne katılan ve Ankara'ya dönen Hüseyin Çebi (52) idaresindeki 06 GRS 84 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Amasya'nın Taşova ilçesinde Ladik yol ayrımında trafik direğine çarpmış, kazada sürücü Çebi ile araçta bulunan Veysel Çelebi olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Araçta bulunan ve yaralanan Emine Albayrak, Melek Çoşar, Ayşe Çoşar, Yasemin Çelebi, Oğuz Akay, İbrahim Hızlıcan, Döndü Keskin, Nafiye Çoşar, Ali Çelebi, Ahmet Bilgin, Güler Bilgin, Fadime Altay, İbrahim Altay, Nurgül Çelebi, Şerife Çelebi, Erdem Çelebi ise yaralanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!