Dostluk sahnesi

Güncelleme Tarihi:

Dostluk sahnesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 13:46

Ukrayna Büyükelçiliği, ülkelerinin bağımsızlığının 27’nci yılı nedeniyle özel bir resepsiyon verdi. Ukraynanalı piyanist Alexey Botvinov ve perküsyon sanatçısı Burhan Öçal geceye özel hazırladıkları performanslarıyla iki ülkenin dostluğuna dikkat çekti.

Haberin Devamı

 

Dostluk sahnesi

Ukrayna’nın bağımsızlığının 27. yılı ve Türkiye-Ukrayna diplomatik ilişkilerinin yıl dönümü Sheraton Hotel’de düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha’nın ev sahipliğindeki programa, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Meclis Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in yanı sıra çok sayıda diplomat ve misyon şefi katıldı.

Dostluk sahnesi

Haberin Devamı

DOĞU VE BATI EZGİLERİ

Ukraynalı piyanist Alexey Botvinov ve Türk perküsyon sanatçısı Burhan Öçal resepsiyona özel hazırladığı konserde, doğu ve batı ezgilerinin harmanlandığı performansıyla konuklardan tam not aldı. Bakan Dönmez programda yaptığı konuşmasında Ukrayna ile Türkiye’nin stratejik ortaklığına dikkat çekti. Büyükelçi Sybiha da iki ülke arasındaki dostluğa değindi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!