Dostluğumuz Kadar Tatlı

Güncelleme Tarihi:

Dostluğumuz Kadar Tatlı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2019 14:59

Mango ve Biryani Festivali’nde konuşan Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Syrus Sajjad Qazi, “Pakistan mangosu en az Pakistan ile Türkiye arasındaki dostluk kadar tatlı” dedi.

Haberin Devamı

Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen ‘Mango ve Biryani Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu. Büyükelçi Muhammed Syrus Sajjad Qazi’nin ev sahipliğindeki programa katılan konuklar, Pakistan mango ve biryanisinin farklı lezzetlerini tatma fırsatı buldu. Büyükelçi Qazi programda yaptığı konuşmada 57’den fazla ülkeye ihraç edilen mangoyu ‘meyvelerin kralı’ olarak tanımladı. Türkiye Pakistan dostluğuna değinen Qazi özetle şunları söyledi:

TÜRKİYE’YE İHRAÇ ETMEYİ İSTİYORUZ


“Pakistan mangolarını Türk pazarına getirmek için gösterdiğimiz çabalar kapsamında yedi yıldır mango festivaline ev sahipliği yapıyoruz. Ankara’da diplomatik ve sosyal takvimlerde de en çok beklenen aktivitelerden biri oldu. Bir gün Pakistan mangosunu Türkiye’ye ihraç etmeyi ümit ediyoruz. Pakistan mangosu en az Pakistan ile Türkiye arasındaki dostluk kadar tatlı. 'Meyvelerin kralı' ile bu dostluğu kutlamak ne güzel. Yaşasın Pakistan-Türkiye kardeşliği."

BAKMADAN GEÇME!