Doğayla iç içe tarihi restoran

Güncelleme Tarihi:

Doğayla iç içe tarihi restoran
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2013 00:00

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) tarihi mekanlardan birisi olan Yeni Çiftlik Restoran, doğayla iç içe yemek yemeyi sevenleri, kendin pişir kendin ye imkanıyla yıllardır ağırlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Odun ateşinde ısınmanın keyfini çıkarırken, birbirinden leziz yemekleri tatmak isteyenleri Ankara’nın oksijen deposu AOÇ’deki Yeni Çiftlik Restoran’a beklediklerini dile getiren Zeynel Öztürk, şunları söyledi: “Burası bize Atatürk’ün mirası. 1967’den bu yana Ankaralılara hizmet veriyoruz. Birçok ünlü sanatçı ilk sahne deneyimini burada yaşamıştır.

YILDA 20 BİN KİŞİ

Her kesimden insana hizmet veriyoruz. Burası, 250 ve 500 kişilik kapalı salonun yanı sıra bin kişilik açık alanla doğa ile iç içe olan ender mekanlardandır. Mönümüzde ızgara çeşitleri, su ürünleri, kokoreç, soğuk mezelerle birlikte Türk mutfağının tamamı mevcut. Yaptığımız toplu yemek organizasyonları ve restaurant hizmetimizle yılda yaklaşık 20 bin kişiyi ağırlıyoruz. Uygun fiyat ve kalitemizle deneyimli ve iddialıyız. Ankara’da bir ilke imza attık. Kapalı alanda ‘kendin pişir kendin ye’ imkanını müşterilerimize sunduk.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!