Direkt Londra mayısta başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Direkt Londra mayısta başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 14:40

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara’dan İngiltere’nin başkenti Londra’ya direkt uçuşların mayıs ayında başlayacağının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Avusturya Büyükelçisi Ulrike Tilly’i ATO’da ağırlayan Baran, ATO yönetiminin girişimleri sonucu Ankara’dan Paris, Frankfurt, Berlin ve Viyana’ya direkt uçuş başlatıldığını hatırlattı. Baran, dünyanın önemli ticaret şehirleri arasında yer alan Londra’ya Esenboğa Havalimanı’ndan direkt uçuşların da mayıs ayında başlayacağını kaydetti.

THY’YE VİYANA TEŞEKKÜRÜ

Türk Hava Yolları’nın (THY) Ankara’dan Viyana’ya haftada iki gün direkt uçuş başlatmasından memnuniyet duyduklarını söyleyen Tilly, “Bu iki uçuş bile çok fark oluşturdu. Müteşekkiriz” dedi. Türk Hava Yolları’ndan da övgüyle söz eden Büyükelçi Tilly, “Türk Hava Yolları bence en iyi havayolu. Hem modern uçakları var, hem her yere uçuyor, hem de çok iyi hizmet veriyor” diye konuştu.

YATIRIMCILAR MEMNUN

Haberin Devamı

Büyükelçi Tilly, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Türkiye'deki Avusturyalı yatırımcıların hiçbir zaman şikâyetçi olmadıklarını vurgulayan Büyükelçi Tilly, “Yatırımcılarımız, Türkiye ekonomisinin gücünden güvenle bahsediyorlar. Burada olmaktan mutlular. Büyükelçi olarak ticaret odalarımız arasındaki ilişkileri daha da güçlendirecek adımları atmaya hazırım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!