Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Başladı

Güncelleme Tarihi:

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 15:10

Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi tarafından düzenlenen Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı 20 Ekimde Başkent Öğretmenevinde başladı.
Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık’ın katılımı ve Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İbrahim Erkan’ın açılış konuşması ile başlayan program 2 tam gün sürecek.
Girişimci, işadamı ve potansiyel yararlanıcıların yoğun ilgi gösterdiği toplantı, katılımcıları bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacına hizmet ediyor. Ayrıca bu toplantı ile sanayi ve tarım yatırımları, girişimcilik, Ar-Ge, dış ticaret, sosyal güvenlik gibi yoğun başvuru alan ve Yatırım Destek Ofisi’ne en çok sorulan devlet destekleri ve yatırım teşviklerine ilişkin en doğru kaynaklardan bilgilendirme yapılması ve ilgili kurum kuruluşlar ile destekler hakkında bilgi almak isteyenlerin bir araya getirilmesi hedefleniyor. Dileyen katılımcıların sadece istedikleri oturum(lar)a katılabildikleri program süresince farklı devlet destekleri hakkında detaylı bilgi edinme şansı yakalayacaklar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!