Dernek binasında şüpheli yangın

Güncelleme Tarihi:

Dernek binasında şüpheli yangın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 16:51

Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi’nde muhtarlığın yanında bulunan Anadolu Muhtarlar Derneği Genel Merkezi binası dün öğle saatlerinde alevlere teslim oldu.

Haberin Devamı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangın sonrası binanın içi ve çatısı kullanılamaz hale gelirken uzun süredir kullanılmadığı öğrenilen bina ile ilgili kundaklama iddiası ortaya atıldı. Yangının yan tarafta bulunan Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarlık binasına sıçramaması ise olası bir faciayı önledi. 

VATANDAŞLAR UZAKLAŞTIRDI

Vatandaşlar, yangın esnasında bina yanında park halinde bulunan servis aracının da camını kırarak, kendi imkanlarıyla bölgeden uzaklaştırdı. İtfaiye ekipleri, uzun süre söndürme çalışması yaparken polis, yangının şüpheli olduğunu belirterek olay yeri inceleme ekibi çağırdı. Binanın mahkemelik olduğunu belirten Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Selçuk Oğuz, “Ben yemekteydim, ‘Yangın çıktı’ diye aradılar. Hemen geldim. Bina uzun süredir bu durumda ve bir dava süreci var. Allah’tan bizim binaya sıçramadı” diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!