Demirören'e tek krampon

Güncelleme Tarihi:

Demirörene tek krampon
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2013 00:00

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Engelli sporlarının Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlanması için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile İstanbul Yeditepe Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı arasındaki karşılaşmayı izlemek üzere Batıkent’e gelen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Engelli sporlarının Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlanması için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (AYBESK) Ampute Futbol Takımı ile İstanbul Yeditepe Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı arasında oynanan Ampute Futbol Süper Lig’i 11’inci hafta karşılaşmasını izledi. Batıkent Semt Sahası’nda gerçekleşen müsabakaya Demirören’in yanı sıra Ankara Vali Yardımcısı Mustafa Tatsız, Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Balaban, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan da katıldı.
DEMİRÖREN’E TEK KRAMPON

Haberin Devamı

Karşılaşmada Ampute Futbol Süper Ligi’nin namağlup lideri Yenimahalle Belediyesi Ampute Futbol Takımı, İstanbul Yeditepe Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 6-0’lık skorla mağlup etti. Müsabakanın devre arasında AYBESK Başkanı Balaban, engelli sporuna yaptıkları katkılardan dolayı Demirören, Tatsız ve yönetim kurulu üyelerine plaket takdim etti. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan da engelli sporcuların tek ayakla futbol oynaması dolayısıyla, Demirören’e “tek krampon” hediye etti.
ENGELLİ KULÜPLERİNE 3 MİLYON TL

Maçın devre arasında yaptığı açıklamada TFF Başkanı Demirören, sahada çok iyi bir oyun olduğunu ifade ederek, “Buradaki mücadeleyi görünce profesyonel futbol takımlarımızın yeniden düşünmesi gerekiyor” dedi. Engelli spor kulüplerinin de durumunu hakkında değerlendirmelerde bulunan Demirören, “Federasyon olarak engelli spor kulüplerine 3 milyon TL civarında yardım yaptık. Engelli sporlarının Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlanması için çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!