Delinatör önlemi çözüm olmadı

Güncelleme Tarihi:

Delinatör önlemi çözüm olmadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 15:42

Keçiören Şevkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi’nde yasak olmasına karşın U dönüşü yapmaya çalışan araçları önlemek için bölgeye monte edilen delinatörler sorunu çözemedi.

Haberin Devamı

Kuralları ihlal etmeyi alışkanlık haline getiren sürücüler, delinatörlerin üstünden geçerek ya da etraflarından dolanarak U dönüşü yapmayı sürdürüyor. Dönüşün yasak olmasına rağmen sürücülerin kurallara uymadığını kaydeden çevre sakinleri, “Belediyeye şikayet ettik. Fakat belediye ‘İnceleyeceğiz’ dedi ve bir çözüm olmadı. Bu durum neredeyse bir senedir böyle, kimse kurallara uymuyor. Kazaları önlemek için de hiçbir adım atılmıyor” iddiasında bulundu.

MOTOSİKLET ÇARPTI

Geçtiğimiz günlerde delinatörlerin bulunduğu bölgede motosiklet kazası yaşadığını dile getiren Ayşe Erdur, “Motosiklet delinatörlerine arasından geçmeye çalışırken bana çarptı. Etrafta ne bir MOBESE kamerası var ne de trafik ışıkları doğru düzgün çalışıyor. Zaten bu yüzden araçlar U dönüşü yapmaktan çekinmiyor. Her gün yeni bir kaza oluyor. Karşıdan karşıya geçmekte bile zorluk çekiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!