Güncelleme Tarihi:
Ankara Bulvarı ve Atatürk Caddesi boyunca yürüyen kortej renkli görüntüler oluşturdu. Vatandaşlar, atlılar, şehit yakınları, gaziler, seymen ve halk oyunları ekiplerine geleneksel kıyafetlerle yürüyen gençlere, klasik otomobillere, bisikletçilere ve mehteran bölüğüne büyük ilgi gösterdi.Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 2 yıllık aranın ardından festivalin bu yıl gastronomi temasıyla on beşincisini düzenlediklerini ve mutlu olduklarını söyledi. Demirbaş, “İlçemizi Ankara’nın gastronomi merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.
EN HIZLI TURŞUYU YAPTI
Festival alanında kurulan yarışma platformunda 6 yarışmacı ‘En Hızlı Turşu Kurma Yarışması’nda birbirleriyle yarıştı. En hızlı turşuyu kuran Satı Özkan, turşu kavanozunda salatalık, dere otu, sarımsak, top karabiber ve sirke kullandığını söyledi.