Çubuk’a yeni sanayi sitesi

Güncelleme Tarihi:

Çubuk’a yeni  sanayi sitesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 16:06

Çubuk’ta Madeni ve Ağaç İşleri Odası öncülüğünde kurulan Çubuk Kuzey Yıldızı Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, ilçeye modern sanayi sitesi kazandırmak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Oda başkanı Selahattin Kalaycı ve kooperatif başkanı Ahmet Uzun, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a proje hakkında bilgi verdi. Acehan, “Çubuk’a bir çivi çakmak isteyen herkese destek vermeye hazırız” ifadesini kullandı. Çubuk Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Selahattin Kalaycı da belediye öncülüğünde modern bir sanayi sitesi yapılması için çalışma başlatıldığını kaydetti. Hedeflerinin ilçeye ve bölgeye hitap edecek, ülke ekonomisine de katkı sağlayacak bir site olduğunu vurgulayan Kalaycı, “Esnaf ve sanatkar küçük dükkanlarda zor şartlarda çalışıyor. Büyümek ve fabrikalaşmak isteyenler var. Bu sorunu çözmek için kooperatifi kurduk ve çalışmalara başladık” diye konuştu. 

Çubuk’a yeni  sanayi sitesi

Haberin Devamı

‘KAYIT ALMAYA BAŞLADIK’

Çubuk Kuzey Yıldızı Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Uzun ise yaklaşık 230 dönümlük alana yapılacak sanayi sitesi için kayıt alımlarının başladığını, en kısa zamanda arsanın alınmasıyla projenin hayata geçirileceğini kaydetti. Uzun, şunları söyledi:
“Günümüz şartlarına göre her esnafın kendi ihtiyacına cevap verecek bir site yapmak istedik. Herkesin desteğiyle altyapısı, sosyal donatıları olan ve esnafın ihtiyaçlarını karşılayabilecek modern bir sanayi sitesi oluşturacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!