ÇSM'den sanat dolu güne davet

Güncelleme Tarihi:

ÇSMden sanat dolu güne davet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 12:34

ÇSM'den sanat dolu güne davet

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇSM), Ankaralıları sanat dolu bir güne davet ediyor. '15 Nisan Dünya Sanat Günü' nedeniyle gün boyunca sanat çalıştayının düzenleneceği ÇSM'de, akşam ise “Oğuz Tansel Şiir Ödül Töreniö düzenlenecek.
Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇSM), 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nü (bugün) ÇSM fuaye alayında düzenleyeceği çalıştayla kutlayacak. Hacettepe ve Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin ziyaretçilerin katılımı sırasında resim heykel çalışmaları yapacağı çalıştay, 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Bu yıl Şair Pınar Aka'nın “Tenhalar Teniö adlı kitabıyla kazandığı Oğuz Tansel Şiir Ödül Töreni ise oyuncu Gülsen Tuncer'in sunumuyla 18.30'da başlayacak. Folklor/Edebiyat Dergisi, Troya Folklor Araştırmaları Derneği ve Ankara Aydınlığı Girişimi tarafından düzenlenen törende, Yönetmen Engin Ayça'nın “Oğuz Tansel Güzellemesiö adlı belgeseli de gösterilecek.
Tören, Şef Nilüfer Tatman yönetimindeki 'Türkiye Polifonik Korolar Derneği Gençlik Korosuö'un vereceği konserle sona erecek.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!