Çocuklara yaz kış müzik eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara yaz kış müzik eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2016 13:28

Çocuklara yaz kış müzik eğitimi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi Bin Çocuk Korosu'nda yaz kış devam eden müzik derslerine devam eden minikler, nota ve işitme eğitiminin ardından diledikleri enstrümanı çalmayı öğreniyor.

Çankaya Belediyesi'nin Maltepe Yerleşkesi'nde bulunan Bin Çocuk Korosu'ndan yaz kış demeden solfej seslerinin yanı sıra piyano, keman gitar sesleri de yükseliyor. Eğitim öğretim döneminde okul saatlerine uygun olarak derslere devam eden öğrenciler, yaz aylarında çalışmalara daha yoğun katılabiliyor.

Öğrenciler, nota bilgisi, solfej, işitme gibi temel müzik eğitimlerinin ardından gitar, piyano, keman, bağlama, bas gibi enstrümanlardan dilediklerini çalmaya yöneliyor. Öğrenciler, Bin Çocuk Korosu'nun 23 Nisan, 30 Ağustos gibi özel günlerde verdiği konserlere katılmalarının yanı sıra üniversitelerin müzik bölümlerine girmek üzere sınavlara da hazırlanıyor.

Uzman eğitmenler tarafından tamamı ücretsiz olarak grup halinde ve bire bir olarak verilen derslere ilişkin ayrıntılı bilgi 229 67 52 numaralı telefondan alınabiliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!