Çocuklar Sömestr Tatilinin Son Günlerini Değerlendiriyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Sömestr Tatilinin Son Günlerini Değerlendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 15:33

Başkent’te outlet alışverişin merkezi Nata Vega Outlet, sömestr tatilinde de birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Nata Vega Outlet cumartesi günleri ’Birlikte Yapalım’ ve pazar ’Birlikte İzleyelim’ etkinlikleri ile yarıyıl tatilinde minik ziyaretçilerini ağırlarken, hafta içi ’Hergün Birlikte Oynayalım’ ile çocuklar ’Kırmızı Başlıklı Kız’dan ’Pamuk Prenses’e, ’Keloğlan’dan Yedi Cüceler’e unutulmayan masal kahramanlarını kendileri canlandırıyorlar. Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Aqua Vega Akvaryum ise, sömestr tatilinde de çocukların gözdesi oldu. Tatili fırsat bilen çocuklar, akvaryuma adeta akın etti. Uzun kuyrukların oluştuğu akvaryumda en beğenilen balıklar ise Hollanda’dan getirilen kum kaplanı cinsindeki dev köpek balıkları oldu. Akvaryum yönetiminin Kerem ile Aslı adını verdiği 4 metre büyüklüğündeki iki dev köpek balığı minik ziyaretçilerin beğenisini kazandı.
5 bin metrekare kapalı alanda kurulu, içinde dev bir roller coaster bulunduran ve Ankara’da tek olma özelliği taşıyan eğlence merkezinde uzun kuyruklar oluşurken, 16 salonu ile Ankara’nın en büyük sinema kompleksi vizyona yeni giren filmlere ev sahipliği yapıyor. 400 metrekareye sahip buz pisti amatör ve profesyonel patenciler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!