Cinayetin sırrını o saatler aralayacak

Güncelleme Tarihi:

Cinayetin sırrını o saatler aralayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2011 00:00

Evinde sekiz yerinden bıçaklanarak öldürülen 58 yaşındaki kadının cinayetindeki sır perdesini oğluyla konuştuğu saat 10.30 ile kocasının cuma namazından döndüğü zaman arasında yaşananlar aralayacak.

Haberin Devamı

KEÇİÖREN’de bir kadın evinde sekiz yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kadının oğluyla konuştuğu saat 10.30 ile kocasının cuma namazından döndüğü saat arasında zamanda yaşananların sır perdesini aralamaya çalışıyor.
Olay, Atapark Mahallesi Aşık Veysel Caddesi’nde meydana geldi. En son saat 10.30 sularında oğluyla telefonda görüşen 58 yaşındaki Ümmühan Tuncer, kocasının cuma namazından dönüşü sırasında evinde ölü olarak bulundu. Sekiz yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen kadının cesedi, polisin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kocası gözaltında

Yaklaşık dört-beş yıldır aynı adreste yaşadığı öğrenilen Tuncer’in hiç kimseyle herhangi bir sorunu olmadığı belirtildi.
Olayla ilgili olarak eşi Hamza Tuncer’i gözaltına alan polis, evdeki dizüstü bilgisayarı ve yazıcı kablolarını da incelemeye aldı. Eve zorla girilmediğini belirleyen polis, Tuncer yakın çevresini de sorguya aldı.
Ümmühan Tuncer’in 20-25 yıllık arkadaşı olan bir komşusu, Tuncer’in çok iyi birisi olduğunu ve olayı polislerin gelmesiyle öğrenerek çok şaşırdıklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!