Çin mutfağı Başkente taşındı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2012 15:58

2012 Türkiye’de Çin Yılı etkinlikleri kapsamında Çin yemeklerinin tanıtıldığı bir festival düzenlendi.

Haberin Devamı

Sheraton Otel’de düzenlenen festival, açılış gecesiyle başladı. Açılış gecesine Çin’in Ankara Büyükelçisi Xiaosheng Gong ev sahipliği yaptı. Davete, aralarında yabancı misyon temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda konuk katıldı. Çin’deki Yang Zhou Üniversitesi’nden gelen Master Chief JI Bu Feng ve beraberindeki aşçılar tarafından hazırlanan Çin yemekleri, davetlilerin beğenisine sunuldu. Çinli ustalara Ankara Sheraton Hotel’in Executive Chefi Zeki Açıköz ve ekibi eşlik etti. Çin mutfağının birbirinden özel yemekleri, büyük ilgi gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!