Çiftin mutluluğuna kardeşler şahit oldu

Güncelleme Tarihi:

Çiftin mutluluğuna kardeşler şahit oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2011 00:00

Gürler İnşaat’ın sahibi Ankaralı ünlü işadamı Mehmet Gür’ün kızı, Club Avunue’nun işletmecisi Bahar Gür, sağlık sektöründe çalışan Mert Genç’le evlendi. Çiftin Sheraton Otel’deki düğününe çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Başkent cemiyet hayatının genç kuşak temsilcilerinden Avenue Club’un işletmecisi Bahar Gür, işadamı Mert Genç’le evlendi. Çiftin Sheraton Otel’deki düğününe gelinin babası Gürler İnşaat’ın sahibi Mehmet Gürler ve annesi Nil Hanım’la damadın babası Ekrem Genç ve annesi Funda Genç ev sahipliği yaptı. Düğüne çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Kardeşler şahit oldu

Gür ailesi ile akraba olan Büyükhanlı ailesi, düğünde tam kadro yerlerini aldı.
Gecede çiftin şahitliğini Bahar Gür’ün kardeşleri Korhan ve Serap Gür ile Arda Görgüm ve Uğur Genç üstlendi. Nikah törenin ardından tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda gelin Bahar Gür, gözyaşlarına hakim olamadı. Çift, törenin ardından ilk danslarıyla göz doldurdu.
İki buçuk yıl önce bir düğünde tanışan Bahar Gür ve Mert Genç, geçtiğimiz yıl Aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk önemli adımı atmıştı. Renkli görüntüler eşliğinde geç saatlere kadar devam eden düğünün ardından çift balayı için Bali Adaları’na gitti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!