CHP’nin ‘Umut’u var

Güncelleme Tarihi:

CHP’nin ‘Umut’u var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 00:00

CHP Ankara Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı olarak Umut Tunç’u belirledi, Tunç, Gençlik Kolları için planlarını anlattı.

UMUT Tunç, CHP Gençlik Kolları Genel Saymanlığı’ndan istifa ederek, Gençlik Kolları Ankra İl Başkanlığı’na atandı. “Edilgen değil, eylemsel gençlik” sloganıyla tanınan Tunç, aktif bir politika izleyeceklerinin altını çizdi. Tunç, başkanlığa giden yolun ipuçlarını ve CHP Gençlik Kolları ile ilgili planlarını Ankara Hürriyet’le paylaştı:

“Gençlik Kolları Genel Saymanlığı’ndan istifa ettim ve bugün itibariyle Gençlik Kolları Ankara İl Genel Başkanlığı’na atandım. Buradaki amacımız, Ankara’daki gençlik örgütlenmesini Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır ve partinin ideolojisini eylemselliğe dökebilecek bir kadro oluşturmaktı.

Eylemsellik önplanda

CHP Gençlik Kolları, misyonunu en iyi şekilde yerine getirmek için Ankara’da eylemlerde bulunacaktır. Eğitim toplantıları, üniversite örgütlenmeleri, klüp toplantıları, televizyon programları yapmak temel hedefimiz olacak. İşin özetinde her zaman kullandığım bir söz olan, CHP Gençlik Kolları edilgenlikten eylemselliğe geçecektir.

Atılım içerisinde

Ankara’da CHP Gençlik Kolları büyük bir atılım içerisinde, ilçeler ve il bazında. Burada bizinm temel hedefimiz, zor günlerden geçen ülkemizin CHP Gençlik Kolları olarak ülkemizin değerlerini en iyi şekilde savunmak ve anlatmaktır. Cumhuriyet’imizin, temel değerlerimizin ve Anayasa’mızın ilk üç maddesinin tehlikede olduğu günlerden geçiyoruz. Yönetimimizde bulunan arkadaşlarımız çeşitli üniversitelerden geliyorlar.

Halka çıkacağız

Sadece üniversite değil mahalledeki temsilcilerimize de çok değer veriyoruz çünkü bizim yönetimde olduğumuz sürede izleyeceğimiz yöntem herkesin söz hakkı olduğu, konuşabildiği ve eylemini yansıtabildiği bir yönetim tarzı olacak. Ben öyle olduğunu düşünmesemde, yine de ‘elitizm yapılıyor’ iddialarını tamamen çürütmek ve halka ‘çıkmak’ (inmek demeyi tercih etmiyorum) için elimden herşeyi yapacağım. CHP Gençlik Kolları’nın temeli halkın özünden oluşuyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!