Güncelleme Tarihi:
Ankara’nın ilk profesyonel ve modern gastronomi atölyesi olma özelliği taşıyan ve bugüne kadar ‘Amatör Aşçılık Eğitimi’ ve hobi programlarıyla mutfak meraklılarının buluşma noktası olan Chef Akademi’de ‘Profesyonel Aşçılık Eğitimi Sertifika Programı’ başlıyor. Sektöre nitelikli aşçılar kazandırmak amacıyla, Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Mutfak ve Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi Şef Ali Açıkgül tarafından başlatılan program dört ay sürecek. Öğrenci sayısı yedi kişiyle sınırlandırılan programı başarıyla tamamlayan aşçı adayları, prestijli restoran veya otellerde yapılacak dört aylık zorunlu staj sonrası, Doğu Akdeniz Üniversitesi onaylı ve uluslararası geçerliliği olan sertifikayı almaya hak kazanacak.