Cezayir, İhtilal Günü’nü kutladı

Güncelleme Tarihi:

Cezayir, İhtilal Günü’nü kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2006 00:00

Cezayir’in Ankara Büyükelçisi Hilton Oteli’nde bir resepsiyon verdi. Büyükelçi, Cezayir bayrağı şeklindeki pastayı, Sanayi Bakanı Ali Coşkun’la birlikte kesti.

HER YIL yıl 1 Kasım tarihini "İhtilal Günü" nedeniyle milli bayram olarak kutlayan Cezayir’in Ankara Büyükelçiliği de bir resepsiyon verdi. Cezayir Büyükelçisi Smail Alloua’nın ev sahipliği yaptığı davete, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ve ATO Başkanı Sinan Aygün’ün yanı sıra Lübnan, İrlanda, Macaristan, Kanada, Irak ve Güney Afrika Büyükelçileri de katıldı. Cezayir yemek ve tatlılarının ikram edildiği resepsiyonda, Cezayir bayrağı şeklinde bir de pasta hazırlanmıştı. Cezayir Büyükelçisi Smail Allaoua, pastayı Bakan Ali Coşkun’la birlikte kesti.

COŞKUN VE AYGÜN

Resepsiyonda neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, ATO Başkanı Sinan Aygün’le karşılaşınca ilginç bir şekilde selamlaştı. Aygün’ü ensesinden tutarak kendisine doğru çeken Ali Coşkun, Aygün’le kafa tokuşturdu.

Coşkun-Aygun samimiyeti

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun Cezayir Milli Günü’nde Ato Başkanı Sinan Aygün ile son derece samimi bir hava içindeydi. Coşkun ve Aygün karşılaştıklarında başlarını tokuşturarak selamlaştılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!