Güncelleme Tarihi:
Müşterilerin ilk tercihinin “Jet kebap” olduğunu söyleyen Çeşmi Kebap’ın işletmecisi Veysel Onur, Başkentlileri kebap ve güneydoğu mutfağına has mezeleri fasıl müziği eşliğinde tatmaya davet etti.
Onur, “Jet kebap, bilinen Adana kebabın daha enli ve daha uzun boyutuyla yapılanı. Jet kebap erkek kuzu etinden yapılıyor. Daha lezzetli olması için yine erkek kuzunun kuyruk yağının konduğu bu kebapta ayrıca al biber de bulunuyor” diyerek tarif ettiği Jet kababı mutlaka tadılması gereken bir lezzet olarak tanımlıyor.
110 kişilik salonu ve 50 kişilik bahçe kapasiteli mekanda, Güneydoğu mutfağının seçkin lezzetlerinden ekşili kuru dolma, içli köfte, babakanuçun yanı sıra birbirinden lezzetli kebap çeşitleri bulunuyor.